Verzenden

Uw bestelling wordt na ontvangst van betaling indien voorradig binnen 3 werkdagen geleverd! Mocht de levertijd afwijken dan vermelden wij dit bij de producten. In uitzonderlijke gevallen zullen wij een product bij de fabrikant moeten bestellen houdt dan rekening met een levertijd van ongeveer 4 weken, u wordt hiervan op de hoogte gesteld en kunt indien u dit wenst de bestelling kosteloos annuleren. Al onze verzendingen worden verzorgd door TNT Post.

Verzendkosten

Voor alle pakket bestellingen hanteren wij €6,95 verzendkosten. Verzendkosten zijn inclusief BTW.

Rembours toeslag

Voor remboursverzendingen hanteren wij een toeslag van €15,85 per verzending.

Verzendkosten buitenland

Bij bestellingen naar België rekenen wij een toeslag van €7,50 Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.

Bestelling afhalen

Het is mogelijk om uw bestelling zelf af te halen in Zwaag. Zodra uw bestelling voor u klaar staat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.

Betaalmethoden 

IDEAL - Bij het bestelproces kiest u voor de makkelijkste betaalmanier Ideal bij deze betaalmethode zal het verzendproces direct worden gestart.

PAYPAL - Bij het bestelproces kiest u voor de betaalmanier PayPal, deze betaalmethode geeft u meer zekerheid hiervoor zijn wij wel genoodzaakt 4% van het totaalbedrag in rekening te brengen. Bij deze methode zal het verzendproces direct worden gestart.

OVERSCHRIJVING - Bij het bestelproces kiest u voor de betaalmanier Overschrijving, bij deze betaalmethode zal het verzendproces pas later op gang komen.

REMBOURS - Bij het bestelproces kiest u voor de betaalmanier Rembours, het verzendproces zal direct worden gestart.

AFHALEN - Bij het bestelproces kiest u voor de betaalmanier Afhalen, u kunt dan met een gemaakte afspraak het pakket kosteloos komen ophalen.

Ruilen & Retourneren

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Annuleerd u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan zijn we genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen. Alle annuleringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Afkoelperiode

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde